BODYCOMBAT is een stoere, explosieve cardio workout, waarbij je volop calorieën verbandt! De les is geïnspireerd op oosterse vechtsporten met kicks, stoten en andere bewegingen uit onder andere karate, taekwondo, kung fu, kickboxing, capoeira, muay thai en tai chi. Zoals alle lessen van Les Mills is er een vaste opbouw van de les en werken we met een choreografie op de maat van de muziek. Elke kwartaal wordt een nieuwe choreografie gegeven op nieuwe muziek. We houden de eerste 6 weken ongeveer dezelfde les aan en daarna kunnen we ook nummers van oudere releases mixen. Zo blijft je workout leuk en gevarieerd!

In no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker. Ook trainen we onze coördinatie en evenwicht. Je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander en je doet geen moeilijke bewegingen, dat maakt dat deze les voor zowel beginners als gevorderden goed te volgen is. De instructeur daagt je uit en samen proberen we het uiterste uit je te halen. Je kunt jezelf helemaal laten gaan tijdens deze workout! Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van Les Mills groepslessen, freestyle groepslessen, bootcamps, fightlessen en fitness. Daarnaast hebben de trainers ook de nodige uren gemaakt op de tatami. Van jongs af aan gepokt en gemazeld in de budosport. Zij coachen je tijdens de training zo dat iedereen op zijn/haar niveau het maximale uit de training kan halen en zijn/haar doelen ook daadwerkelijk bereikt.

Spelen er medische zaken die je sportmogelijkheden beperken, dan kun je prima bij ons terecht. Een van de trainers is arts en kan in goed overleg met jou de trainingen aanpassen aan je mogelijkheden en je daarbij op een verantwoorde manier begeleiden.

Wat heb je nodig?

Voor deze les heb je geen materialen nodig, alleen een grote vechtlust! Trek makkelijk zittende kleding aan. Je kan ook prima een judo/karatebroek aantrekken om in de vechtsportstijl te blijven! We werken op een judomat dus de les is op blote voeten.

Wanneer zien we je voor een proefles? Aanmelden is niet nodig!

Lestijden:

Vr 19.00-20:00

Zo 9:30-10:30